Solliciteren bij Volker Energy Solutions

Je vindt een interessante vacature bij Volker Energy Solutions. Wat kun je daarna verwachten? De selectieprocedure ziet er als volgt uit:

1 Solliciteren
Op deze website vind je al onze openstaande vacatures. Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te uploaden. We streven naar een snelle terugkoppeling en gaan met zorg om met jouw sollicitatie en gegevens, zie ook onze privacyverklaring. Zien we voldoende aanknopingspunten? Dan gaan we door naar de volgende stap.

2 Assessment en sollicitatiegesprek
Om te kijken of de functie bij je past, onderzoeken we jouw talenten en drijfveren. Dit doen we vaak via een online assessment. Zien we een mogelijke match? Dan nodigen we jou graag uit voor een sollicitatiegesprek. Je maakt dan kennis met de afdelingsmanager en een recruiter. Na een positief sollicitatiegesprek nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek. Komen wij er samen uit? Dan verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

3 Employment screening en VOG
Voor functies met een hoge vertrouwelijkheid kan Volker Energy Solutions een employment screening uitvoeren. Wanneer dit van toepassing is, vragen we altijd vooraf om je toestemming. Bij indiensttreding hebben we een VOG-verklaring nodig. Deze verklaring kan je weer declareren op je eerste werkdag.

4 Introductie en buddy
In een van je eerste maanden is er een ‘Welkom bij Volker-ES’-bijeenkomst voor jou en andere nieuwe collega’s. Hierin vertellen we je over onze organisatie en de ontwikkelingen binnen ons werkveld. Tijdens de bijeenkomst horen we ook graag je eerste indruk.

Daarnaast  krijg je als nieuwe medewerker een buddy. De buddy begeleid je de eerste weken om ervoor te zorgen dat je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en je kan naar je buddy met al je vragen.

Werken bij Volker Energy Solutions?

Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures.

Anne GrevenCorporate recruiterEmail Anne