Bedrijfsprofiel

Volker Energy Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Wij zijn dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energieopwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt.

Volker Energy Solutions is onderdeel van Visser & Smit Hanab en daarmee onderdeel van Koninklijke VolkerWessels N.V. Samen met 180 collega’s binnen Volker Energy Solutions staan wij voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

Lees meer over Volker-ES

Onze strategie

Trots op Volker Energy Solutions!

Trots is hét woord wat de ambassadeurs van Volker Energy Solutions hebben uitgedacht als kernwaarde. Wij zijn trots op Volker Energy Solutions, onze projecten en het werk wat we samen maken. Het woord trots is ook niet nieuw binnen onze organisatie. We gebruiken het door te praten over trotse marges. Het woord trots staat voor:

  • Toekomst bouwers
  • Resultaatgericht
  • Open & Eerlijk
  • Technische expertise
  • Samen veilig
Lees meer over onze strategie

Onderdeel van Visser & Smit Hanab en VolkerWessels

Vanaf 1 september 2018 is Volker Energy Solutions onderdeel van V&SH. Hiermee zijn we ook onderdeel van Koninklijke VolkerWessels N.V.

Meer weten over deze bedrijven? Bekijk hun websites

Visser & Smit Hanab
VolkerWessels

Werken bij Volker Energy Solutions?

Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures.

Anne GrevenCorporate recruiterEmail Anne