Verbaas je over ons aanbod

Jij hebt Volker Energy Solutions veel te bieden, maar wat biedt Volker Energy Solutions jou? Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, om maar eens iets te noemen. Daarbij kun je ook nog eens een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen.
Volker Energy Solutions maakt deel uit van de sector Netwerkbedrijven. In deze sector geldt de cao NWb. Afhankelijk van het type contract dat je krijgt, is deze cao volledig of gedeeltelijk op jouw arbeidsovereenkomst van toepassing.

CAO Netwerkbedrijven: wenb.nl

Arbeidscontract

Een fulltime arbeidscontract bij Volker Energy Solutions is 38 uur. Als je fulltime werkt telt een werkweek echter 40 uur. De 2 uur die je per week extra werkt, kun je omzetten in maximaal 13 ADV-dagen per jaar. Je hebt daarnaast 160 vakantie uren. Wanneer je een vast contract tekent bij Volker Energy Solutions is het mogelijk om ouderschapsverlof op te nemen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zo worden de uren die je opneemt voor ouderschapsverlof doorbetaald (70% van het voor jou geldende minimumloon) en blijf je pensioen opbouwen.
Volker Energy Solutions kent een collectieve resultaatdeling waarvoor doelen op ondernemingsniveau worden vastgesteld. Deze varieert van 0 tot 3% van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Treed je gedurende het kalenderjaar in dienst, dan ontvang je de resultaatdeling over dat jaar naar rato.

Bring Your Own Device

Je kunt in veel gevallen bij ons je eigen telefoon gebruiken voor je zakelijke werk: Bring Your Own Device (BYOD). Je geeft jezelf daarmee optimale flexibiliteit. En je draagt bij aan de duurzaamheidsvisie van Volker Energy Solutions omdat je geen extra telefoon nodig hebt. Je krijgt een passende maandelijkse vergoeding als je je eigen telefoon gebruikt.

 

FlexBudget

Met FlexBudget beslis je zelf over de invulling van een deel van je arbeidsvoorwaarden. Het FlexBudget is een maandelijks geldbedrag naast je salaris en is een percentage van je bruto maandsalaris. Het percentage is afhankelijk van je salarisschaal, in de HR bedrijfsregeling vind je meer informatie over hoe het budget is opgebouwd. Je kunt je FlexBudget maandelijks laten uitbetalen of besteden aan de volgende producten:

  • Extra vakantiedagen kopen
  • Vakantiegeld ineens in mei
  • Fiets (en fietsverzekering, fietsaccessoires en -onderhoud) voor gebruik voor woon-werkverkeer
  • Aanvulling op je reiskostenbudget voor woon-werkverkeer

 

Pensioen

Werk je bij Volker Energy Solutions dan neem je deel aan de ABP Pensioenregeling. Het ABP biedt je een middelloonregeling met maximaal fiscale pensioenopbouw en uitgebreide dekkingen. Volker Energy Solutions betaalt 70% van de premie voor jou, het overige gedeelte betaal je zelf via je bruto salaris. Wil je meer informatie over de pensioenregeling en de premies kijk dan op de website van het ABP. Via Mijn ABP heb je na je indiensttreding altijd zelf actueel inzicht in je pensioen. Meer informatie vind je op www.abp.nl.

Je bouwt drie soorten pensioen op:

Let op: wanneer je niet getrouwd bent en samenwoont (of gaat samenwonen) is het belangrijk dat je zelf je partner aanmeldt bij ABP voor het nabestaandenpensioen.

Aanmelden partner

Heb je bij je vorige werkgever pensioen opgebouwd, dan kun je dit meenemen naar ABP via een verzoek tot waarde overdracht

Kom jij voor je AOW-leeftijd te overlijden, dan kan dit gevolgen hebben voor de financiële situatie van jouw partner. VolkerWessels heeft bij Nationale Nederlanden een ANW-hiaatpensioenverzekering afgesloten. Je kunt hier op vrijwillige basis aan deelnemen. De premie wordt ingehouden op je bruto salaris zodat je een bruto/netto voordeel krijgt. Als je besluit deel te nemen en je komt te overlijden, dan zal er maandelijks een bedrag worden uitbetaald aan je partner tot aan diens AOW-leeftijd (max. 69 jaar).

Of het nodig is om als aanvulling op het nabestaandenpensioen een ANW-hiaatpensioenverzekering af te sluiten hangt volledig af van jouw persoonlijke situatie. Denk na over wat de financiële gevolgen zijn voor jouw partner als jouw inkomen wegvalt en je partner alleen de vaste lasten zal moeten dragen. Het hangt er bijvoorbeeld van af of jouw partner eigen inkomen heeft of dat er een (volledig dekkende) overlijdensrisicoverzekering is afgesloten bij je hypotheek.

Als je jezelf wil aanmelden of wil stoppen met deze verzekering kijk dan op:

http://www.vwcri-pkc.nl/PensioenKenniscentrum/Formulieren

Reizen

We zijn een duurzaam bedrijf. Als medewerker kun je een directe bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot door duurzaam te reizen. Daarom stimuleren we graag het duurzaam reizen. Reis je met het OV naar je werk dan verstrekken wij aan jou een OV Vrij abonnement 2e klasse. Naast je woon-werk en zakelijke OV reizen kun je dit abonnement ook privé gebruiken.

In plaats van het OV Vrij abonnement kun je ook kiezen voor de vaste reiskostenvergoeding. Wij vergoeden 13 cent per kilometer over een maximale reisafstand van 60 kilometer enkele reis. Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Op de locatie in Rotterdam zijn weinig parkeermogelijkheden. Daarom geldt daar een beperkt parkeerbeleid. Je krijgt een parkeerplaats op basis van je reisafstand en het reistijdverschil tussen eigen vervoer en openbaar vervoer.

Daarnaast rijden we steeds vaker met elektrische bedrijfsauto’s en leaseauto’s. Ook maken we voor ons zakelijk verkeer gebruik van deelauto’s.

Werken bij Volker Energy Solutions?

Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures.

Anne GrevenCorporate recruiterEmail Anne